2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Patikimas apsaugos sprendimas Jūsų kompiuteriui

Įsigykite Nr. 1 antivirusinė pasaulyje bitdefender - pačią populiariausią antivirusinę programą pasaulyje.
Pasirinkite antivirusinę apsaugą, skirta būtent Jums.

Antivirusinė suteikia apsaugą nuo kenkėjiškų programų, šnipinėjimo programų,
Trojos arklių, kirminų ir kitų grėsmių. Bitdefender leidžia jums perkelti užkrėstus failus į karantiną, sukurti žurnalo ataskaitas darbo ir nustatyti nuskaitymo sistemos pagal grafiką.
Programinė įranga turi įmontuotą modulis, kuris leidžia blokuoti nepageidaujamo turinio ir stebėti veiklą internete vaikų.

2 komentarai:

  1. Ar šia antivirusine programa galiu pasitikėti 100%? Kažkaip man nėra girdėtas šis gamintojas? Ar ji randa naujausius virusus? Mane labai sudomino tas modelis, kad galima stebėti vaikų veiklą internete. Manau, kad tai labai naudinga, jei nori apsaugoti vaikus nuo nepageidaujamo turinio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bitdefender produkcija yra nr1pasaulyje. pagal testus ji uzima 1 vieta jau nuo 2013 metu.2 vieta uzima kaspersky produkcija http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ pereikite per sia nuoroda. ar Jums reikia tik antivirusines ar ir ugnesienes ? Bitdefender internet security ir bitdefender total security tai kompleksine apsauga Jusu kompiuteriui. Skirtumas tik tame, kad total turi papildomu apsaugos moduliu ir sustirpinta sauguma.

    AtsakytiPanaikinti